Vámügyintézés

3 évtizedes tapasztalattal

Villámgyors import-export vámügyintézés (állásidő nélkül) - a nap 24 órájában, éjszakai szakképzett vámügyintézővel!


  • Export-import vámügyintézés elektronikus formában vámhatóság személyes közreműködése nélkül
  • Import vámkezelés ÁFA fizetés nélkül, készfizető kezességgel
  • Engedélyek megszerzése, VPID szám igénylése
  • Jogi szaktanácsadás, teljes körű jogi képviselet
  • Vámhatósági ellenőrzéseknél való közreműködés

Miért érdemes profikra bízni a vámügyintézést?

A 3 legnagyobb buktató, melyek közül legalább az egyiken elvérzik szinte az összes export-import cég. Vajon Ön is köztük van? Sok milliós bírságok foroghatnak kockán!


A fuvar- és egyéb költségek (rakodási, tervezési, szerszám költség, stb.) a legtöbbször nem, vagy nem megfelelő összegben kerül feltüntetése a vámokmányokon. Ennek az az oka, hogy ezek a kiadások sokszor a vámkezelés elvégzését követően kerülnek módosításra, számlázásra és kiegyenlítésre.


Mi a rosszabb egy vámhatósági bírságnál? Két vámhatósági bírság! - amiből az egyiket az ön vevője kapja (az ön hibájából). Ez történik ugyanis akkor, ha félvállról veszi a termékei származási helyének igazolását. Emellett számíthat arra is, hogy a bírságot teljes egészében önre fogják hárítani akár peres úton is.


A legtöbb importtal foglalkozó cég meg van győződve arról, hogy az import vámkezeléseik során megfelelő vámtarifa-számokat alkalmaznak. Mégis szinte minden második cégnél homokszem kerül a gépezetbe, és valamiért nem a megfelelő vámtarifaszámon történik meg a vámkezelés. Ez azért nagy gond, mert...