Számolj, vámolj, és keress jól!

Legyél Te az új vám- és jövedéki ügyintézőnk!

PÁRATLAN ÁLLÁSLEHETŐSÉG

VÁM-ÉS JÖVEDÉKI ÜGYINTÉZŐKNEK 

BUDAPESTEN és környékén!


Átlagon felüli kereseti lehetőség, munka-magánélet egyensúly, változatos feladatok nem csak az irodában.


Jelentkezz tapasztalt szakemberként, vagy akár pályakezdőként is!

Otthonosan mozogsz a vámkezelés világában? Jól esne, ha egy olyan helyen dolgozhatnál, ahol végre igazán fontosnak érezheted magad?  Olyan munkát keresel, ami mellett többet lehetsz a családoddal, de nem szívesen mondanál le a jó fizetésről sem?


Kezdj új életet a System-Controll Kft-nél!Mit nyújtunk, ha
csatlakozol
csapatunkhoz?


Kiemelt kereseti lehetőség

A jól elvégzett munkádat átlagon felüli fizetéssel díjazzuk, mindezt természetesen 100%-ban bejelentve, trükközések nélkül. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is! 

Korrektül kifizetett pótlékok

Ha úgy alakul, hogy a normál munkaidőn túl is dolgozol, akkor ezt a törvényi előírásoknak megfelelően pótlékok formájában kifizetjük Neked. Ami téged megillet, azt meg is kapod tőlünk. 

Jutalmazás

Az alapfizetéseden túl további célprémiumokra is számíthatsz a személyre szóló jutalmazási rendszerünknek köszönhetően, melyek tovább növelhetik a bevételeidet.

Pontos kifizetések

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod tőlünk. Ez nálunk már közel 30 éve így történik!

Fizetett bejárás

Ha nálunk dolgozol, akkor az utazási költségeid miatt nem kell aggódnod, hiszen mi minden kollégánknak fizetjük a munkába járást - akár tömegközlekedéssel jársz, akár saját autóval.

NEM CSAK irodai munka

Ha szereted a szabadságot, akkor ezt a munkahelyet imádni fogod! Többször előfordul, hogy egy-egy vámkezelési munkát külsős helyszínen végzünk el, így nem kell mindig az irodában ülnöd.

Mindenre megtanítunk

Ahhoz, hogy sikeres legyél a munkádban, folyamatos képzések keretében ellátunk minden szükséges információval. Így magabiztosan és eredményesen képviselheted cégünket.

Munka-magánélet egyensúly

Cégünknél odafigyelünk arra, hogy lehetőség szerint a magánéletedre is annyi időd jusson, amivel elégedett vagy, és közben a munkádat is jól el tudd végezni.

Páratlan szakmai tapasztalat

Ügyfélkörünk és munkáink sokszínűsége garancia arra, hogy egyedülálló szakmai tapasztalatokra tehess szert a szakterületeden, és hogy még jobb lehess a szakmádban. 

Stabil céges háttér

Cégünk már 3 évtizede olyan ágazatban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

Kis cég, baráti csapat

Cégünknél szeretjük a kellemes munkahelyi légkört, és jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra.  Megértőek, segítőkészek, és nyitottak vagyunk feléd.

Milyen kollégát keresünk?

(szakmailag + emberileg)


SZAKMAILAG EZT KÉRJÜK...

 • Legalább középfokú végzettséggel rendelkezel az alábbi területek valamelyikén: vám-, jövedék-, termékdíj ügyintéző. Előny, ha mindhárom végzettséggel rendelkezel.
 • Jó vagy az adminisztrációban és alapos számítógépes ismeretekkel rendelkezel. A mindennapi munkavégzéshez fontos, hogy a szokásos irodai programokat (Word, Excel, stb.) magabiztosan tudd használni.

 • Az ügyfél-kommunikáció az erősségeid közé tartozik. Nem ijedsz meg, ha személyesen neked kell beszélned az ügyfelekkel, partnerekkel - naponta akár többször is. A kommunikációdat igényes és udvarias nyelvhasználat jellemzi.
 • Alapos vámügyintézői ismereteid vannak, és készség szintjén tisztában vagy azzal, hogyan kell a vámkezeléseket elvégezni.


 • EMBERILEG EZEK JELLEMEZŐK RÁD...

 • Igazi csapatjátékos vagy! Cégünknél mindannyian jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Tiszteljük a kollégáink munkáját, és minden körülmények között segítjük a másikat. Ezt tőled is elvárjuk.
 • Motivált vagy a szakmáddal és úgy általánosságban az életeddel kapcsolatban. Felelősséget érzel a vállalt feladataid irányában, hogy azok határidőre elkészüljenek. Pont úgy, ahogy megbeszéltük.
 • Magasabb leterheltség mellett is képes vagy az önálló, magabiztos munkavégzésre. Vannak napok, amikor a cégünknél megszaporodnak a teendők, és szeretnénk, ha ilyen helyzetben is tudnánk számítani rád.
 • Kreatív, gondolkodó egyéniségeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a vámeljárások során a lehető leggyorsabban, legrugalmasabban kezeljük partnereinket.
 • NE MARADJ LE!

  AZ IDŐ GYORSAN FOGY, és ebben a körben csupán 2 üres pozíció vár betöltésre, amire még eddig tudod leadni a jelentkezésed:


  Munkakör megnevezése: Vám- és jövedéki ügyintéző


  Munkavégzés helye:

  Budapest (I. kerület) illetve rugalmasan külsős helyszíneken (Dunakeszi, Dunaharaszti)


  Feladatok: 

  • Vámkezelések elvégzése
  • Jövedéki feladatok ellátása /nyilvántartásvezetés, adatszolgáltatás/
  • Környezetvédelmi termékdíj bevallások elkészítése és benyújtása
  • Egyéb, ezen tevékenységekkel összefüggő adminisztrációs feladatok


  Elvárások:

  • Szakirányú középfokú végzettség (vám-, jövedék-, termékdíj ügyintézői végzettség)
  • Kreatív, ügyfélbarát szemlélet
  • Rugalmas munkához állás, gondolkodó egyéniség

  Várunk Téged is csapatunkba!

  Otthonosan mozogsz a vámkezelésben, de már eleged van a kiszámíthatatlan, személytelen munkakörnyezetből és a túlzó elvárásokból?

  Itt a lehetőség, hogy új életet kezdj!

  Ha szeretnél vám- és jövedéki ügyintézőként egy olyan biztos munkahelyen elhelyezkedni, ahol a kiemelkedő fizetés és a páratlan munkakörülmények mellett magadra és a szeretteidre is marad időd, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!


  VAGY


  Küldd el az önéletrajzodat az sc@system-controll.hu e-mail címünkre.

  Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.


  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az allas@system-controll.hu e-mail címünkön.

  Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.